MUDAH LAWAS





Entri kali ni pasal mudah lawas...maknenyer senang membuang air besar dengan jayanya...Samada ' buang habis ' atau sebaliknya..

Sebelum ni dah cerita pasal Ostematrik..kandungan, kepentingan, manfaat Ostematrik...tablet kalsium magesium..

KENAPA PERLU ADA MAGNESIUM ????
Jawapan : Mempercepatkan dan memudahkan penyerapan kalsium dalam organ tubuh....

FAST ACTION, FAST RESULT !!!! Kalau nak rase kesan, perlu lebih efektif dari segi penyerapan..

Untuk saya, mula-mula ambik ostematrik ni masa pregnant..memang best sebab...
  1. Pinggang dah rasa kurang sakit ( perut dah makin besar memang sakit pinggang)
  2. Mudah sangat membuang.tak perlu teran sangaat dah
  3. Tekanan darah memang stabil..saya ni memang LOW BP je..time pregnant..stabil..!!
  4. Kurang rasa pening lalat
  5. Mudahkan sangat tido malam ( masa peggy, selalu tak leh tido malam) dan mudah untuk bangun semula.
  6. Kejang kaki..dah tak de dah...

Untuk mak saye yang dah umo 63 tahun tu..sebelum ambik Ostematrik..selalu tak selera makan..sebab..
  1. Angin dalam perut selalu sebu
  2. Takut nak makan nasi...susah nak berak katanya..makan roti jer..
  3. Selalu pergi jumpa doktor..last-last Dr kata angin banyak dalam perut
  4. Badan nyer..kurus jer..
Bila dah ambik Ostematrik..Nak tau ape kesan dia ???
  1. Selera makan..pagi2 jer dah goreng Ikan Pekasam
  2. sakit perut, sebab full..OVERLOAD !!
  3. Senang sangat berak katanya ( kalo tak dia kata macam tahi kambing )
  4. Dah mula makan nasi, ikan pekasam, dll...
  5. Kepala tak selalu pening..
by the way..inilah gambar mak saye..:)

Mak saya yang pakai tudung ugu...tiu anak buah
Feveret mak saya dan saye sekarang...stok mesti ade...xputus rumah


LAGI TESTIMONI..





Dapatkan Dengan harga mampu milik terbaik dari saya

Juliza Mhd Sarif
ID : 888399
Call/ sms/ wasap 013 3081 376

Share this article:

1 comment:

  1. is mai melawat ni.. dari group special project 1 (^____^)

    rajin2 mai la ziarah blog is ( http://sanisahsabu.blogspot.com )

    ReplyDelete

Terima kasih bagi feedback..ceria selalu..